fbpx

Account Executive – Ordrestyring

Har du salg i blodet, og et kæmpe drive? Så har du muligheden for at blive en del af Danmarks fedeste salgsteam, hvor ambitiøse målsætninger, ansvar og personlig samt faglig udvikling er i fokus.

Hvem er vi?

Ordrestyring.dk er en IT-virksomhed, der leverer et cloudbaseret timesagsstyringsprogram til håndværkere, som gør deres hverdag lettere. Vi er markedsledende med +22.000 daglige brugere – et tal der konstant stiger.
 

Vi søger en Account Executive, der kan være med til at drive vores fremtidige succes via kompetentrådgivning og salg til de forskellige faggrupper inden for håndværkerfaget.

Din profil

Din fornemmeste opgave er at være med til at vækste vores kundebase, gennem opsøgende salg til nye kunder på telefonen. Det er derfor afgørende, at du er god til at kommunikere med mennesker, og kan tale i øjenhøjde ”fra kælder til kvist”. Vigtigst af alt, nyder du at opbygge gode kunderelationer og brænder for det gode salg.

Du arbejder selvstændigt og vedholdende med at nå dine mål, men trives samtidigt også ved at indgå i et team med en god og frisk omgangstone. Derudover er du en positiv, konkurrenceorienteret og social person, der bidrager med god stemning på kontoret.

Vi forventer, at du:

  • Erfaring med salg
  • Har en høj grad af selvstændighed, ansvarsfølelse og robusthed
  • Brænder for salg, og har et naturligt flair for det
  • Er god til at opbygge kunderelationer
  • Har et digitalt mindset
  • Stærk indstilling med modet til at fejle – med henblik på at blive bedre

Hvad tilbyder vi?

Stillingen er en fuldtidsstilling med løn efter kvalifikationer. Vi har et åbent og uformelt kontormiljø i hjertet af København Ø med offentlig transport i nærheden. Derudover kan vi tilbyde pensionsordning, sundhedsforsikring og frokostordning.

Du får 40 skønne kollegaer, der mestrer hver deres felt og altid er klar til at hjælpe hinanden. Vi er et relativt ungt team med en flad struktur og et stærkt fællesskab. Og vi kan altid bruge en mere til bordfodbold.

Scaleup
0%
Complexity of the role
0%
Influence
0%

Are you the candidate we seek?

Then please reach out to:

Frederik Scharffenberg-Kjær

Recruitment Business Partner

frederik@adveniopeople.com

DK: +45 31 51 31 54

Reach out so we can tell you more