fbpx

Marketing Manager

Curb er ambitiøse omkring at skabe madoplevelser af høj kvalitet, og som er skræddersyet til take away. Vi tilbyder blandt andet saftige burgere, salater, eller måske en burrito, som bliver leveret direkte til døren. Vi går ikke på kompromis, og det behøver du heller ikke.

Vi tror på forandring, kvalitet og mennesker. Vi står sammen i frontlinjen af forandringen af restaurant industrien og vi har en stor passion for mad med et twist af tech.

Vi tilbyder en spændende mulighed for at joine et stærkt team med store ambitioner og chancen for at arbejde i en alsidig og sjov virksomhed med gode fordele og muligheden for at nå dit potentiale.

Vi leder efter en verdensklasse Marketing Manager Danmark til vores team i København.

Som Marketing Manager har du ansvaret for at drive salg gennem vores platforme samt øvrige marketing aktiviteter. Du vil rapportere til vores Commercial Director samt vores Managing Director Danmark. Du kommer til at arbejde i en ny industri med et multi brand koncept og et stærkt fokus på kommercielle strategier.

Den perfekte person til rollen har erfaring med planlægning og implementering af markedsføringsstrategier og er ikke bange for at eksekvere. Du kan godt lide at arbejde i små, effektive teams med store ambitioner. Det er en fordel, hvis du har erfaring med food delivery platforme og indblik i hvordan de fungerer. Vi er en virksomhed i vækst, og leder efter en kreativ Marketing Manager som er klar på en ny udfordring, og som kan se sig selv udvikle sig sammen med os.

Dine opgaver

 • Ansvarlig for delivery platforme og menuer, sikring af on-platform optimering samt off-platform marketing aktiviteter
 • Håndtering af kontakt med delivery platforme i Danmark
 • Drive marketing kampagner for alle brands, fra ide til lancering og opfølgning. Herunder håndtering af markedsføring af restauranter, emballage, influencer samarbejder, danske SoMe konti og marketing aktiviteter for specifikke byer.
 • Analysere data med henblik på at optimere rækkevidde og engagement for at få og fastholde kunder.
 • Ansvarlig for PR i Danmark.
 • Ansvarlig for marketing budget

Du er

 • Nysgerrig og holder dig opdateret om marketing trends.
 • Klar på at udvikle dig sammen med os.
 • God til både at eksekvere og være strategisk.
 • Ydmyg, motiveret og har talent for at se nye muligheder.

Du har

 • Erfaring med at drive marketing kampagner fra ide til lancering og evaluering. Enten som del af et team eller som leder af et team.
 • 4-6+ års erfaring som Marketing Manager.
 • En positive attitude og et “can do mindset”.
 • Taler og skriver flydende dansk og være god til engelsk.
 • Relevant bachelor og/eller kandidatuddannelse.
Startup / corporate
0%
Complexity of the role
0%
Influence
0%

About Curb

Trust your gut. It’s easy to say, harder to do. You’re craving Mexican. The kids want pizza. Your friend wants Indian. Or maybe a burger? You change your mind. You just want peace. And trust me, I know what it’s like. The voices in your head. The wishes in your ears. Sometimes the eager rumble of your belly is simply drowned out. But not anymore. Because Curb’s here now. And your gut is our boss. We create ambitious food experiences, fully tailored to home delivery. We’re a kitchen full of kitchens, serving you the world under one roof and in one bag – putting comfort back in comfort food. We don’t compromise, so you don’t have to either. Try us, love us, name a kid after us. Cause we’re bringing yummy back to the tummy. We’re bringing world peace to the dinner table. And no matter where your cravings go, we’ll keep following your gut. Because our tables have legs.

Are you the candidate we seek?

Then please reach out to:

Director Bjorn Andersen

Bjorn@adveniopeople.com

DK: +45 31 547 040

Reach out so we can tell you more