fbpx

Scrum Master – QuickOrder

Job Description

Quickorder er i gang med at sætte nye standarder indenfor hvordan man kan anvende software og machinelearning til at effektivisere restaurationsbranchen. Hvad der startede som en ide til et POS system på en bar for nu 6 år siden, har i dag udviklet sig til at være nordens førende startup indenfor løsninger til resturationsbranchen. 

I fremtiden bør en restauratør aldrig bekymre sig om beslutningstagning, købe forsyninger, lave løn osv., Der skal automatiseres fuldstændigt, så det eneste, en restauratør skal gøre, er at fokusere på at skabe betagende oplevelser for gæsterne i restauranten.

Vi fortsætter med at vækste og har derfor nu brug for den vildeste Scrum Master, til at slutte sig til os og arbejde med vores hold af 10 dygtige udviklere.

Du vil som Scrum Master have ansvaret for at alt køres efter de agile principper, holde styr på tidsplaner og sikre, at ressourcerne bliver brugt optimalt. Du vil følge projekterne fra idé til implementering og sørge for, at alle er opdateret i processen.

I rollen som Scrum Master vil du bla. komme til at være ansvarlig for – og arbejde med: 

  • Lede stand-ups og scrum ceremonier
  • Facilitere planlægningen af releases og sprints med afsæt i Jira
  • Optimere processerne og sørge for at ressourcerne bliver brugt optimalt
  • Være støtte til udviklerne og hjælpe dem med at holde styr på afhængigheder og prioriteter
  • Arbejde tæt sammen med din Product Owner 
Startup
0%
Complexity of the role
0%
Influence
0%

Om QuickOrder

Som restauratør bør du stille dig selv spørgsmålet, hvorfor skal vi have forskellige systemer for table-booking, staff-management, ordering system osv? Uden at de giver os data, som konstant kan forbedre vores forretning?

Quickorder er restauranters samlede digitale løsning, der samler og forbinder de mest kritiske elementer i din forretning. Ved at levere,  POS, staff-management, table-booking og online-ordering, automatiserer og håndterer Quickorder alt fra kvittering, til lønudbetaling til bestilling af nye varer.  De gør det nemmere og mere effektivt at drive restaurant. 

Etableret i Odense i 2014, med udgangspunktet, at restauranter går glip af for meget tabt omsætning ved ikke, at benytte sig af digitale løsninger, til fordel for dem selv og sine kunder. Resten er historie og Quickorder er i dag 25 medarbejdere i deres nye hovedkvarter ved havnen i Odense.

Hos QuickOrder ser de en fremtid, hvor ingen restauratør igen behøver at tage en beslutning baseret på en mavefornemmelse, hvad enten det drejer sig om personale, priser, marketing, gæsteoplevelse eller enhver anden type for forretningsbeslutning.

Are you the candidate we seek?

Then please reach out to:

Recruitment Business Manager, Christian Holst

Christian@adveniopeople.com

DK: +45 2887 3154

US: +1 (415) 287-0402

Reach out so we can tell you more