fbpx
Keycore logo

Solution Architect, AWS – Keycore

KeyCore – Solution Architect, AWS – Vær med til at lave de mest optimale og specialdesignede løsninger, der til fulde udnytter mulighederne med Amazon Web Services

AWS er veletableret som verdens største leverandør af cloud, og efterspørgslen er støt stigende i Danmark. Derfor søger KeyCore endnu en AWS Solution Architect.

KeyCore er en af Danmarks førende AWS-partnere med mere end 25 højt specialiserede og certificerede AWS-eksperter. Vores kunder er bl.a. inden for life science og finans, men med en markant vækstkurve er vi hele tiden på udkig efter stærke kompetencer, der kan indgå i vores team.

Din profil

Du har formentlig allerede solid erfaring med cloud-adoption, migrering, design og implementering. Du kender også AWS, men er ikke nødvendigvis ekspert. Medarbejdere hos KeyCore er blandt de højest certificerede i AWS’ løsninger og services, og allerede i forbindelse med din onboarding vil du påbegynde dit målrettede certificeringsforløb.

Vi tager det som en given forudsætning, at du kan din kode og gerne flere forskellige kodesprog.
Det vil også være en fordel, hvis du har erfaring med agile udviklingsmetoder.

Vores arbejde foregår i tæt sparring med vores kunder, og derfor vil erfaring med kundekontakt og forståelse for de forretningsvendte aspekter være en god ballast at have med.

Din erfarings- og uddannelsesprofil kunne være

  • Omkring 5+ års erfaring med cloud og kodning.
  • Uddannet som datalog, ingeniør eller anden IT-faglig uddannelse. Du kunne dog også være
  • autodidakt med en proven track record.
  • Erfaring med infrastruktur eller applikationsarkitektur.
  • Kendskab til et eller flere af elementerne i DevOps.

Arbejdet hos KeyCore

Hos KeyCore vægter vi det gode arbejdsmiljø, inddragelse af medarbejderne og rum til at udvikle sig fagligt. Ordentlighed, respekt og godt kollegaskab er bærende værdier, som kan ses og mærkes:
Både i vores daglige arbejde og i vores interaktion med kunder. Det er vores individuelle kompetencer, der skaber fundamentet, men det er samspillet, der for alvor gør os stærke.

Du vil i vid udstrækning være selvbestemmende omkring, hvordan din arbejdsdag skal struktureres. Vi har et lækkert nyt kontor ved Vesterport Station, som vi også bruger når vi har arrangementer og hygger os sammen. Kontoret er indrettet med vægt på stor fleksibilitet, men vi ser vores arbejdsplads som værende hybrid, det vil sige du kan arbejde hjemme, hos vores kunder eller på kontoret, det tilrettelægger vi efter behov. Til dit hjemmekontor giver vi både udstyr og tilskud, ligesom du selv vælger hvilket udstyr du ønsker at arbejde med.

Hvad skal du gøre nu?

Hvis du er interesseret i stillingen, skal du venligst tage fat i Recruitment Business Partner Martin Gejlsbjerg på +45 3117 9450. Vedhæft gerne dit CV, da det vil lette processen.

Vi glæder os til at høre fra dig.

Om Keycore

KeyCore blev oprindeligt etableret som et traditionelt digitalt konsulenthus. Den stiftende partnerkreds kom med en solid erfaringsbase fra nogle af landets største virksomheder inden for finans, shipping og logistik, hvor de havde stået i spidsen for nogle af de største danske digitale transformationsprocesser.

I 2015 besluttede partnerne imidlertid at skærpe forretningsprofilen markant og blev nogle af de første til at introducere AWS som cloudleverandør på det danske marked. På daværende tidspunkt havde AWS allerede en meget stor andel af det internationale cloudmarked, men var stadig forholdsvis ukendt i Danmark.

Er du kandidaten vi søger?

Så ræk venligst ud til:

Martin Gejlsbjerg, Recruitment Business Partner

martin@adveniopeople.com

DK: +45 31 17 94 50

Reach out so we can tell you more