fbpx

Sr. Full Stack Developer – Luxplus

Job Description

Luxplus vækster og vi vil have dig med!

Brænder du for at designe og udvikle komplekse e-commerce-løsninger fra backend til frontend i en dynamisk startup? Så er du måske vores nye Sr. Full Stack Developer, som skal bygge videre på vores tekniske løsninger, så vi kan skalere videre på Luxplus tekniske platform og nå ud i hele Europa.

Luxplus er en af Danmarks mest fremadstormende e-commerce virksomheder, og har siden 2013 givet deres kunder rundt om i Nordeuropa muligheden for at købe kvalitetsprodukter indenfor beauty, personlig pleje, parfume, hårprodukter, økologiske lækkerier, husholdningsprodukter og meget mere – til uhørt lave priser.

De har selvstændigt skabt en ekstrem sund forretning, hvor de med deres medlemsmodel og ved at købe direkte hos producenterne – knytter kunderne tættere på og sikrer dem langt billigere priser end det tidligere har været muligt.

Catacap investerede tilbage i december 2020 et substantielt millionbeløb i Luxplus, og med det økonomiske fundament på plads, er de nu klar til at skalere platformen så endnu flere medlemmer kan få glæde af de skarpeste priser.

Vi søger derfor en ansvarsbevidst, struktureret og passioneret Sr. Full Stack Developer, som har en naturlig nysgerrighed og lyst til at lære nye teknologier.

Du vil i denne rolle have ansvaret for at:

  • Deltage i design og udvikling af eksisterende software
  • Skrive “clean” og funktionel kode til frontend og backend
  • Sikre at hele arkitekturen er designet til høj hastighed og skalerbarhed
  • Have et højt test-niveau og naturligt ansvar ifht. test.
  • Designe arkitektur til frontend – såvel som backend
  • Designe og vedligeholde funktionelle databaser
  • God og naturlig forståelse for sikkerhed i e-commerce
Scaleup
0%
Complexity of the role
0%
Influence
0%

Om Luxplus

Luxplus ApS er en medlemsbaseret dansk e-commerce virksomhed, som blev etableret i 2013 af Martin Ersted Schultz og startup investor Peter Sønderby-Wagner. I dag har de 130.000 medlemmer i Danmark, Sverige, Finland, Holland, Tyskland og England og er på vej til at åbne i endnu flere lande.

 

Are you the candidate we seek?

Then please reach out to:

Recruitment Business Manager

christian@adveniopeople.com

DK: +45 28 87 31 54

US: +1 (415) 287-0402

Reach out so we can tell you more